iBrows School
Inveti sa faci sprancene unice pentru femei unice

iBrows School este un proiect educational inovator, singular si unic in arealul frumusetii profesionale din Romania, menit sa raspunda atat nevoii acute de informatie specializata, cat si de instruire intr-un domeniu care gratie eforturilor si implicarii lui Darius Stanese, s-a transformat intr-o arta de sine statoare: pensatul clasic cu penseta.

 

De-a lungul celor peste 15 ani de cariera, Darius Stanese a studiat in amanunt toate elementele care joaca un rol important in ecuatia sprancenelor naturale frumoase si sanatoase, de la particularitatile tehnicii de pensat clasic, si pana la modalitatile prin care poate fi stimulata cresterea firelor de par. Rezultatul: un serviciu de pensat profesional de cinci stele, care nu are in prezent corespondent pe piata din Romania, si un capital valoros de cunostinte, pe care Darius l-a concentrat intr-o serie de seminarii si cursuri de pregatire, formare sau perfectionare a profesionistilor in domeniu.

 

iBrows School duce arta pensatului clasic cu penseta inspre stiinta. Si chiar asa este. Darius Stanese nu este doar designer de sprancene si fondatorul primului si singurului studio dedicat exclusiv pensatului profesional clasic, cu penseta, din Romania, e genul de om pentru care meseria este o vocatie si pentru care fiecare amanunt care o alcatuieste este de o importanta vitala. In perioada in care Darius a urmat primele cursuri de cosmetica la Bucuresti, modulul de pensat includea doar cateva randuri, si acelea informatii generale, lipsite de date concrete sau de indicatii precise referitoare la modalitatea de lucru. Dornic de a afla mai mult, de a documenta cu grija si cu meticulozitate metodele si tehnicile de pensat clasic cu penseta, Darius si-a asumat rolul de formator a viitoarelor generatii de specialisti in arta pensatului, si a decis ca va completa toate lipsurile la nivel informational de care s-a lovit si el la inceputul carierei, contribuind astfel in mod real la conturarea unei profesii cu o identitate puternica.

 

Seminariile si cursurile iBrows School reunesc practic tot ceea ce ar fi trebuit sa se gaseasca in manualele de cosmetica, si nu a fost sistematizat si organizat niciodata pana acum. Pe de o parte este latura teoretica, explicata pana in cel mai mic detaliu, cu date concrete, matematice si stiintifice, iar pe de alta parte este practica asistata si secretele meseriei care isi gasesc aplicabilitatea in situatii reale. Este un proces atent-gandit, pe etape, si bazat pe lucruri testate, fundamentate si dovedite. Pensatul clasic cu penseta este o arta in sine, iar iBrows School ofera pasaportul pentru excelenta oricarui profesionist care isi doreste sa evolueze, sa isi dezvolte viziunea, nu doar tehnica de lucru, si sa inteleaga tot rationamentul din spate.

Testimoniale

0
    0
    Your Cart
    Cosul este golInapoi la shop