MASTERCLASS

Masterclass-ul iBrows School inseamna o investitie importanta in educatie pentru orice pasionat sau profesionist in arealul pensatului clasic cu penseta. Indiferent ca esti incepatoare si ca te afli in etapa tatonarii domeniului, pentru a vedea daca iti place cu adevarat, sau ca iti desfasori deja de ani buni activitatea intr-un salon de beauty si simti nevoia sa te perfectionezi, Masterclass-ul iBrows School iti ofera un know-how pe care nu il gasesti nicaieri in Romania si care realmente face diferenta in calitatea serviciului pe care il oferi clientelor/clientilor si in formarea ta ca profesionist. Mai mult decat atat, in cadrul Masterclass-ului nostru iti dezvolti si antrenezi viziunea estetica, o abilitate care necesita aportul unui mentor, a unui om care realmente iubeste ceea ce face si care iti insufla si tie dragostea pentru pensatul clasic cu penseta. In acest fel constientizezi ce inseamna meseria de eyebrows designer si iti dai seama daca aceasta este cu adevarat pentru tine.

 

O ZI CARE ITI POATE SCHIMBA VIITORUL!

Programa MASTERCLASS:

10:00 – 12:30 – Introducere in arta pensatului clasic cu penseta: tehnicile corecte de pensat si de tundere a sprancenelor, masuratori si repere, de la forma ideala, la sprancene unice, personalizate pe fiecare fizionomie unica”, instrumente si truse de lucru, exercitii de desen si de dezvoltare a viziunii, sesiune de intrebari si raspunsuri.

12:30 – 13:00 – Pauza

13:00 – 15:30 – [NOU] Regenerare, reconstructie si reformare a sprancenelor care nu mai cresc – iBrows Regeneration: ce inseamna regenerarea sprancenelor, cum trebuiesc abordate cazurile extreme (sprancene tatuate sau sprancene foarte subtiri, pensate excesiv ani la rand), cum poate fi stimulata cresterea sprancenelor prin pensatul clasic si care sunt produsele pentru acasa, recomandate in cura de regenerare a sprancenelor naturale.

                         [NOU] Secretele pensatului masculin: tehnici si metode de lucru, aspecte referitoare la estetica si viziune.

15:30 – 16:00 – Pauza

16:00 – 18:00 – Demonstratii practice pe modele, insotite de explicatii detaliate pentru fiecare caz in parte. Sesiunea de demonstratii este filmata si proiectata pe un ecran generos, astfel incat sa poata fi urmarita cu atentie si in detaliu de catre fiecare participant la Masterclass.

Numar de participanti: 30-60 persoane.

Locatie: Masterclass-ul poate fi organizat atat in Bucuresti, cat si in cele mai mari orase din tara.

Taxa Masterclass: 800 lei.
Plata taxei poate fi efectuata atat online, cat si prin transfer bancar sau depunere directa a sumei in contul nostru, la ghiseul oricarei sucursale Banca Transilvania.

0
    0
    Your Cart
    Cosul este golInapoi la shop